Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Literatuur en zeilen

5 april - 15:30 - 17:30

Schrijver Toine Heijmans te gast

Een nieuw initiatief van de EC is de lezing Literatuur&Zeilen. Voor deze middag hebben wij Toine Heijmans uitgenodigd, schrijver en Volkskrant columnist, maar bovenal ook een fervent zeiler.

In de roman Op Zee schreef Heijmans over een man die zijn kantoorleven zat is en met zijn dochter van zeven jaar liefst drie maanden lang vertoeft op zee. Langzaam verliest hij de grip… Het boek werd een bestseller, is verfilmd en won in Franse vertaling de prestigiueze ‘Prix Medicis étranger’.

In zijn nieuwste boek, Marifoonberichten, over de zee en mensen die daar willen zijn, schrijft Heijmans over de tochten met zijn 22-voets zeilboot, en over de fascinerende ontmoetingen met mensen die op het water ‘thuis’ zijn.

Over water, zeilen en schrijven: Toine Heijmans – 5 april, 15.30 uur in het Puthuis, de kosten voor lezing bedragen 5 euro (incl koffie en een drankje).
Inschrijven kan via de knop hieronder.

Graag bij aanmelding meteen het bedrag van €5 x het aantal personen overmaken op op rekeningnumer NL41ABNA0642107521 tnv Evenementen de Put ovv Literatuur & Zeilen.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
15:30 - 17:30