Oproep: Vacatures

OPROEP: Vacature bestuurslid / voorzitter Evenementencommissie

In 2021 legt Jan Willem Kemper zijn bestuursfunctie en daarmee het voorzitterschap evenementencommissie na vier jaar neer. Wij zoeken een opvolger!

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zich in te zetten voor het bestuur van de vereniging. De kandidaat wordt volwaardig lid van het bestuur, met als bijzonder aandachtsgebied de organisatie van de evenementen. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Jan Willem Kemper (vice-vz@wsvdeput.nl) of Rob Middelkoop (bestuur@wsvdeput.nl).

Tevens: Leden Evenementen Commissie gezocht!

De EC hoopt dit jaar weer aan de slag te kunnen met leuke evenementen. Dat kunnen we niet alleen, daarom zoeken wij leden die graag willen meehelpen met de organisatie en uitvoering van activiteiten. We zoeken naast vaste leden voor de commissie ook naar mensen die af en toe een handje willen helpen om een evenement te laten slagen.

Leden met goeie idee├źn, met of zonder ervaring, meld je vooral aan! Voor aanmelding of meer informatie over wat we doen, mail naar: evenementen@wsvdeput.nl, of bestuur@wsvdeput.nl