Redacteuren voor Logboek en website
In verband met het vertrek van de huidige redacteuren Leo Haas en Eric van Zee: meerdere redacteuren voor het Logboek en de website. Taken:
- Kopij (tekst en foto’s) verzamelen, rubriceren en redigeren;
- Opmaak van het clubblad (tot nu toe met Adobe inDesign);
- Etiketten afdrukken op basis van door de secretaris aangeleverde adres bestanden (Excel);
- Administratie van- en contact met de adverteerders;
- Het werven van nieuwe adverteerders;
- Zelf kopij verzorgen, af en toe wat foto’s maken en een stukje schrijven;
- Het bijwerken van de website met behulp van Joomla
Nadere informatie bij Frederik Hoekstra (2de secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de huidige (hoofd)redacteur Eric van Zee (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leden evenementencommissie

Vorig jaar zijn een aantal leden gestopt met hun werkzaamheden voor de evenementencommissie. Zij hebben zich vaak jarenlang ingespannen voor de vereniging en hun best gedaan om leuke en soms leerzame  evenementen te organiseren. Dat is goed gelukt, gezien het grote aantal positieve reacties uit de vereniging. Dank is op zijn plaats.

De opengevallen plaatsten in de commissie zijn echter (nog) niet ingenomen door nieuwe leden. Verschillende oproepen in het logboek en op de website en het persoonlijk uitnodigen van leden hebben  geen resultaat gehad. Dat heeft tot gevolg dat de evenementencommissie zich dit jaar beperkt tot twee evenementen. Daarnaast zullen natuurlijk in samenwerking met de wedstrijdcommissie de wedstrijden worden georganiseerd.

De commissie heeft tot doel om aansprekende evenementen te organiseren voor de leden van De Put. Op dit moment is dat maar beperkt mogelijk. In de commissie wordt dan ook nagedacht over een andere opzet van organisatie van de evenementen. Natuurlijk nodigen we de leden van De Put uit om met ons mee te denken. Binnenkort zullen we u een aantal schriftelijke vragen stellen over de wijze van organisatie en de behoefte aan evenementen. Natuurlijk zijn reacties nu ook al welkom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.