Beste leden van De Put,

Sinds jaar en dag organiseert de evenementencommissie allerlei evenementen voor de leden van onze vereniging. Het is onze indruk dat deze activiteiten door u op prijs worden gesteld, maar zeker weten doen we dat niet. En we weten ook niet of de evenementen aansluiten bij uw verwachtingen. Het is onze ambitie om meer te zijn dan een ligplaats in een prachtig watersportgebied. We willen een levendige vereniging zijn met een sociaal karakter. Waarbij men elkaar kent en waar het goed toeven is in een plezierige en levendige haven.  Wij willen  evenementen organiseren waar u behoefte aan heeft. Om dat te bereiken willen wij graag weten wat u belangrijk vindt.

In de bijlage vindt u een enquête over de evenementen  die wij jaarlijks organiseren.  Daarnaast zijn er vragen over activiteiten die we tot dusver niet organiseren maar waar mogelijk wel belangstelling voor is. Vervolgens  heeft u de mogelijkheid om een toelichting te geven op uw waardering . De enquête sluit af met de vraag of u een bepaalde expertise of ervaring heeft die interessant is voor de leden van de Put en die u met hen zou willen delen.

Het bestuur stelt het zeer op prijs als u de vragen wilt beantwoorden. U kunt de ingevulde enquête voor 1 januari  2017  retourneren aan:

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Namens het Bestuur van WSV de Put

Henk Euverman

Vice Voorzitter

Door hier te klikken kunt u de enquete downloaden als Word bestand